Ua fa'ailoa mai le tolu fa'alua Union x Dunk!O le fea paga e sili ona e alofa i ai?!

1

 

O le faleoloa lauiloa Union LA e masani tele i tagata uma.Mai le Union x Air Jordan 1 i le Union x Air Jordan 4, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga fou ma le faʻaogaina lelei, e aumaia ai le faʻafouina o ata vaaia i tagata taʻaloga masani.

I se taimi ua mavae, o le faʻasologa faʻatasi a Union ma Nike na faʻaalia ai ni seevae fou se lua, e taʻua o Union x Nike Dunk Low ma Union x Nike Cortez, lea na tosina atu i ai le tele o tagata fiafia sneaker.

▼ Iuni x Nike Cortez

1

 

Talu ai nei, o lanu e tolu o le Union x Nike Dunk Low na faʻaalia faʻatasi, e mafai ai e tagata uma ona lagona le faʻaalia o nei pea seevae e tolu i le faʻaogaina.

O le seevae atoa e faʻavae i luga o se vaega tele o le lanu malamalama, ma o le tino o le seevae o loʻo faʻapipiʻiina i le lanu felanulanuaʻi, ma o foliga vaaia e faʻafouina ma faʻaogaina.

 

2

 

O le pito i luga o loʻo faia i luga o se mea faʻafefete faʻafefe e pei o apaʻau cicada, e sui ai mea masani paʻu, o le suiga tele lea o lenei igoa faʻatasi.

O le su'isu'i fa'aopoopo i luma ma pito pito i tua e fa'apea ai e pei o se oloa e le'i mae'a, lea e fetaui lelei ma le faiga fa'aleaga o lo'o iai nei.

 

1

 

 

Ua lipotia mai o le fou Union x Nike Dunk Low o le a faʻatau atu i le 2022, tau i le $150.E tusa ai ma le saoasaoa o le faʻaalia o le tino, o lenei faasologa e le tatau ona mamao.O uo e fiafia i ai atonu e mananao e faʻaauau pea ona gauai atu ia matou lipoti tulitatao!

Iuni x Nike Dunk Low
Aso Fa'asalalau: 2022
Tau fa'atau: $150 USD

 

2 1


Taimi meli: Ian-02-2022