E taalo foi Jordan i “seevae lapisi”!O lanu fou e fetaui ma le fa'aalia o ata aloa'ia AJ1!

1

 

I tausaga talu ai nei, Nike ua sili atu ma sili atu ona naunau i luga o le auala o le faʻaaogaina o mea toe faʻaaogaina e fai ai seevae, ma o ituaiga uma o seevae masani ua faʻaopoopoina foi i le fuafuaga o le puipuiga o le siosiomaga, ma o le taimi nei o se pea fou Air Jordan 1 Mid Ua fa'aalia le lua.

 

1

 

O le lanu lanu o le seevae atoa e sili atu ona talafeagai mo le taumalulu.O le pito efuefu pito i luga e fetaui ma le paʻepaʻe midsole, ma o le lanu lanumoana e faʻapipiʻiina ai seevae atoa.

 

2

 

O le pito i luga o loʻo i ai se sitaili e pei o le ie, faʻatasi ai ma le suʻiina zigzag faʻapipiʻi faataamilo i le Swoosh i itu uma e lua, ma le logo apaau i luga o loʻo faʻaaogaina foi se mamanu e pei o se faʻapipiʻi lavalava.

 

1

 

Ole midsole e masani ona paʻepaʻe mama, ma o le faʻaogaina o mea toe faʻaaogaina e maua ai e le midsole se foliga tulaga ese pe a uma ona faʻaogaina lenei mea.

 

2

 

O le outsole o le sitaili faifaipea o "seevae lapisi", ma o le translucent mea e faʻafefiloi ma le faʻaogaina o mea paʻu.

 

2 3

 

Ua lipotia mai o le Nike Air Jordan 1 Mid Crater o le a tatalaina i lenei tausaga.
Nike Air Jordan 1 Mid Crater
Numera o mea: DM3529-004
Aso Fa'asalalau: 2022

 

4


Taimi meli: Ian-11-2022